TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.psihotest.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informații în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.psihotest.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI S.C. PSIHOTEST S.R.L. (denumită în continuare PSIHOTEST), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software și datelor rezultate din completarea formularelor.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea PSIHOTEST, care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de către S.C. PSIHOTEST S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea PSIHOTEST.

Accesul și utilizarea paginii www.psihotest.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai usor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.psihotest.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.psihotest.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.psihotest.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.psihotest.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor PSIHOTEST. PSIHOTEST nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel, PSIHOTEST nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.psihotest.ro, prețuri, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.psihotest.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja raspunderea PSIHOTEST SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

PSIHOTEST nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori și asigură ca va depune toate eforturile necesare pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-si procure unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze PSIHOTEST SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceastea au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul contractării serviciilor de consiliere disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă, în special, la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza să fie utilizate serviciile PSIHOTEST, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice și vor fi utilizate exclusiv de catre PSIHOTEST SRL. Datele utilizatorilor vor fi stocate criptat și nu vor fi furnizate către terți.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de PSIHOTEST utile în legatură cu conținutul site-ului său si care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

PSIHOTEST nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.psihotest.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către PSIHOTEST SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către PSIHOTEST a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de PSIHOTEST și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

PSIHOTEST va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 și Directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.